Ondernemers

Als ondernemer is het belangrijk om zichtbaar te zijn. Dat hoef ik je niet te vertellen. Jouw kennis, kunnen en diensten wil je daarom laten zien. Ik help je graag om jou en je bedrijf in beeld te brengen. De klant is immers ook nieuwsgierig wie er achter jouw bedrijf schuilgaat. Wat maakt jou als ondernemer anders dan al die anderen? Daar ga ik graag naar op zoek. Welke kleuren horen er bij jouw bedrijf? Waar wil je de foto’s voor gebruiken? Wat spreekt je klanten aan?

Heb je alleen een nieuw zakelijk portret nodig? Of wil je een uitgebreide beeldbank waaruit je langere tijd foto’s kunt gebruiken voor o.a. website en social media? Vooraf bespreken we jouw wensen, nemen we jouw moodboard door en zoeken we een locatie die daarbij past. Ik maak portretfoto’s waarbij kleuren, locatie enz. op elkaar zijn afgestemd. Ik laat zien wat jou uniek maakt!

Tarief zakelijk portret:

Voor een zakelijk portret zal je een digitaal bestand willen die je straks voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Ik maak een serie foto’s. Hieruit kies je één of meerdere foto’s. De kosten voor een zakelijk portret zijn € 225,- excl. btw voor de fotosessie inclusief het eerste fotobestand. Ieder volgend bestand kost € 25,- per stuk.

Voorbeeld tarief beeldbank fotoschoot kleine ondernemer:

– voorbereidingsgesprek (telefonisch).
– je ontvangt een moodboard, met daarin tips voor kleding, props, kleuren en evt. locatie.
– 2 uur fotografie (in studio of op locatie).
– je kunt de selectie foto’s bekijken in een beveiligde online galerij, hieruit kies je jouw beste foto’s.
– je ontvangt 15 bewerkte foto’s (HR en webformaat).

€ 575,- excl. btw

Ja, ik wil ook unieke foto’s