Campagneshoot WIJ STAAN OP!

Op 28 augustus stond een fotoshoot gepland met de leden van de stichting WIJ STAAN OP! Met deze fotoshoot gaan we aandacht vragen voor het manifest. De shoot vond plaats in de stadsschouwburg van Almere, een prachtig en vooral licht gebouw!

Wij staan op! is een beweging van jongvolwassenen met een levenslange en levensbrede lichamelijke en/of zintuiglijke handicap. Wij zijn ervaringsdeskundig in het leven met een handicap. Wij kennen ons lichaam als geen ander en wij ervaren de obstakels die er nu zijn. Maar meer dan dat, ervaren wij beperkingen vanuit de samenleving die ons hinderen te zijn wie we willen zijn.

Het doel van Wij staan op! is een verandering in het denken, doen en laten in de Nederlandse maatschappij teweeg te brengen. Uiteindelijk beperkt de samenleving zichzelf niet meer. Iedereen is gelijk in het anders zijn en voert naar behoefte regie over zijn leven en is verantwoordelijk voor zijn doen en laten. Iedereen draagt daarin evenveel verantwoordelijkheid. Met ons manifest staan wij voor vrijheid, gelijkheid en menselijkheid.

www.wijstaanop.nl